Some references

 

 

 

 

Ritske & Audrey , 2018

Lieve Maria,

Wij hebben een prachtig huwelijksfeest beleefd en met name onze aankleding was al een feest op zich. De manier waarop jij communiceerde op afstand en hielp met passende stoffen te zoeken was geweldig en geruststellend want het blijft toch heel spannend. Wat was ik blij toen eenmaal het pakket mooi op tijd daar was uit Indonesië! Onze pasvormen waren perfect en ook voor onze zoon en kleinzoon zaten de batik hemden als gegoten, nu nog aftellen tot de grote dag, wat was ik blij met mn schitterende kebaya en mijn man leek wel een prins in zijn met de hand geborduurde tuniek met sjerp! Je ziet hoe wij stralen op de foto's, wij hebben dan ook erg veel complimenten gekregen over onze huwelijkskleding!

  

 

   

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Jozé & Ronny, 2018

  

 

 

GREG & JOLENE FROM AMERICA, 2017

Thank you the kebaya dress is great, I love it. Thank you again for helping me to keep the tradition of the Nyonya Lady in honor. The Nyonya Baba Culture of my grandmother, it's a dying culture.

 

 

 

CASANDRA & GRADY FROM CANADA

You did such an amazing job with my kebaya, and it was honestly one of my favorite parts of my wedding, and I hope one day to hand it down to one of my daughters.  You do beautiful work, and my wedding day wouldn't have been the same without you. Thank you for helping me to honor my Opa in that way.

 

India meets Africa 

December 2015 in South Africa., Ferial & Gaurav.

Ferial her in law family from India, love it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

   

February 2015, L.ilian & Rindu. The Groom said: I blow out of my mind.......

 

Offwhite & Ice blue


 

 AGNES & RON

      

Agnes & Ron

 

 

 

 

 

 

 

   

Nicolette & Marco, kebaya Silver& Gold

 

Lovina, Bali

Joliet en Guillaume May

 

 

Na een geweldige huwelijksaanzoek op 11-10-10 in Maleisië wilden wij voor onze bruiloft een mooie, traditionele trouwjurk. Dit omdat wij zelf van Javaanse afkomst zijn.   

Uiteindelijk kwamen wij terecht op www.weddingkebaya.com en vanaf het eerste contact was Maria erg behulpzaam. De snelle reacties op onze mails en ideeën voor de trouw kebaya stelden wij zeer op prijs. Het grootste voordeel van weddingkebaya is dat de communicatie in het Nederlands is. Elk kleine detail en elke wens werd besproken en uitgevoerd door Maria.  

Maandag 10-10-11 was het eindelijk zover! Iedereen mocht het zien, mijn mooie trouw kebaya uit Bali. Ik heb de hele dag complimenten ontvangen en het mooiste is dat mijn opa gehuild heeft omdat zijn kleindochter er zo prachtig uitzag. Een moment om nooit te vergeten.

Het proces naar het eindproduct was zeer goed verlopen en wij zijn daarom zeer blij met de samenwerking met Maria. Wij weten zeker dat Wedding Kebaya, net als bij ons, een mooie bijdrage zal leveren bij andere huwelijken!

Met hartelijke groeten,

Joliet & Guillaume May   

 

 

 

   Op 26 mei 2011 zijn wij getrouwd; omdat mijn man Indonesisch is wilden we graag in de Indonesische stijl trouwen. Zo kwamen we bij Maria van Bali-dream en weddingkebaya terecht. Deze rood/goud met paarse combinatie sprak ons allebei meteen aan; vervolgens hebben ze op basis van deze combinatie ook een bijpassende set voor mijn man kunnen maken. Ook voor onze dochter zijn we goed geslaagd. Eerst hadden voor haar een ander model jurkje maar toen we de kleding kregen bleek alleen haar jurkje te klein omdat ze inmiddels flink gegroeid was(onze eigen kleding paste trouwens perfect!) maar we hebben dat zonder problemen voor een nieuw jurkje kunnen omruilen, en die stond haar ook prachtig. Mijn ouders en mijn zus en nichtje hebben ook allemaal hun kleding besteld. Verder heeft Maria ons ook geholpen met het zoeken naar zo'n kroon voor de bruid. We wilden graag iets uit de geboortestreek van mijn man en dat heeft ze allemaal voor ons uitgezocht. Uiteindelijk hebben we - om diverse redenen - besloten om van zo'n kroon af te zien maar de dingen die ze gevonden had waren zeker de moeite waard.
Wij zijn dus zeer tevreden geweest over de algehele afwikkeling en we hebben ook heel veel complimenten gekregen over onze trouwkleding

Elin en Marteun

 

 

 

 

  

Hi Maria

I Love the end result it just is so beautiful and the train is perfect.

I really love the dress thank you so much for all of your help and what can i say but it brought tears to my eye, I am very very happy with the kebaya and the colours work beautifully together.
I really like the hair combs you found too they will be great.
Thanks for the little pillow.
I wait to hear from you and thanks again I don't think I could ever thankyou enough !

Ann Marshall, Australia

 

 

 

8 juni 2012

 

Hallo Maria,
 
Ik heb mijn kabaya gekregen van de wedding post hahaha ( wat zijn ze gezellig ) en ik heb het gepast Maria als je hier was had ik je vreselijk omhelsd en met tranen in mijn ogen Jeetje wat zit het goed en wat is het prachtig meer dan ik had verwacht. Heb mijn beste vriendin direkt gebeld en mijn moeder in Suriname ooh ooh ooh ik heb nu echt kriebels.
 
Die kabaya is helemaal geweldig, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die doos al super vond met die strik wou altijd al zo'n kado krijgen hahahha echt geweldig. Ik blijf volgens mij in herhaling ahahhahha.
 
Ik stuur je sowieso foto's. Ik hoop ooit een keer naar Bali te komen en je te ontmoeten.
 
Groetjes,
 
Kimberline en een dikke smakkerd je bent geweldig en natuurlijk de designer Top!
 

 

Op 1 september 2012 ons huwelijk in Nederland en 1 oktober 2012 tijdens onze Honeymoon een prachtig Balinese ceremonie op het mooie eiland Bali dat we cadeau hadden gekregen van onze collega's.

Bijna een jaar voor ons huwelijk in Nederland ben ik opzoek gegaan naar een mooie trouwjurk. Ik was op zoek naar een weddingkebaya en heb die gevonden bij Maria van www.weddingkebaya.com. Het contact met haar klikte direct en al de eerste keer dat zij voor mij op zoek ging naar stoffen had ze direct gevonden wat ik mooi vond. Ik  heb een weddingkebaya bij haar besteld en voor de receptie nog een mooie set ook van zijde met Batik. Het bijna wekelijkse contact met haar was direct vertrouwd en zeer persoonlijk. Alles werd keurig geleverd en ik had tranen in mijn ogen zo mooi was het! Alles paste perfect en kon haar niet genoeg bedanken. Ook had zij er voor gezorgd dat ik alle Indonesische waaiers, Balinese Umbul Umbul en parasols heb ontvangen voor onze trouwdag. We wisten niet dat de collega's ons nog een ceremonie gingen aanbieden op Bali als huwelijkscadeau, dat ook verzorgd werd door Maria, waardoor ik haar persoonlijk en mijn man Sander heb mogen bedanken dat zij onze trouwdag perfect heeft gemaakt. 

 

Naomi & Sander

 

Juli 2013, Miriam & Arnoud.

Beste Maria,

Hartelijk dank voor alle snelle hulp die je ons hebt kunnen geven voor een bijpassend setje voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus. Wat een service, persoonlijk, op maat en op kleur en passend en dat alles in 2 weken voor ons.

Wie weet tot een volgende x, nogmaals dank Miriam Geels

 

 

©weddingkebaya.com 2009-2019  |  info@weddingkebaya.com